Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2017

 Aurinkoinen tervehdys!

Linnankosken lukiossa eletään poikkeuksellisen kiireistä kevättä. Opetusryhmiä on hajautettu syksystä lähtien väistötiloihin tulevan suurremontin tieltä, ja nyt kaikki opetus tapahtuu Ruusupuiston väistötiloissa ja WSOY-talolla. Vain lukion liikuntasali jää käyttöön remontin ajaksi.

Mullistusten ei ole annettu häiritä työskentelyä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi lukion TA1-ryhmä esittää Satu Rasilan kirjoittaman Seili-musikaalin Lilun sovittamassa muodossa Kulttuuritalo Grandissa 27.4.2017 klo 19. Liput maksavat 15 €. Porvoon yhteislyseon ja Linnankosken lukion seniorit ja alumnit ry on tukenut produktiota 300 euron lahjoituksella!

SEILI- musikaali Kulttuuritalo Grandissa

Vanha mies etsii kadonnutta hautakiveä vuonna 2014.

Hän hokee: Sofia, Sofia. Ja niin aika vierähtää 100 vuotta taaksepäin vuoteen 1910.

Sofia on menossa naimisiin, mutta hän pakenee häähuntu yllään kestikievariin

ja kohtaa miehen, Johanneksen.

Tarina kulkee eteenpäin ja vie mukanaan Seilin saareen.

Halki synkän veen vene hiljalleen lipuu saareen syrjäiseen ” (Jenni Vartiainen)

Seili-musikaalin musiikkimaailma on nykypäivää, mutta tarina sijoittuu 100 vuoden päähän.

Näin kuljemme ikään kuin kahden maailman välissä;

Suomi Nyt ja Suomi 100 vuotta sitten.

Päiväni lukiossa/yhteislyseossa -kirjoituskilpailu

Muistathan yhdistyksen kirjoituskilpailun. Kutsuimme syksyllä kaikki lukion opiskelijat, alumnit sekä nykyisen ja entisen henkilöstön muistelemaan koulupäivää teemalla Päiväni lukiossa/Porvoon yhteislyseossa. Parhaimpia kirjoituksia julkaistaan Linnankosken lukion ja Porvoon yhteislyseon 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päivitettävässä historiikissa ja yhdistyksen nettisivuilla

Toimita kirjoituksesi 31.3.2017 mennessä lukion kansliaan (Piispankatu 24-26, 06100 Porvoo) tai sähköisesti osoitteeseen sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net. Muista liittää kirjoitukseen yhteystietosi! Arvomme kaikkien kirjoittajien kesken kolme palkintoa huhtikuussa 2017.

Terveisin,

Lauri Tuomi
puheenjohtaja