Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 2/2017

 AURINKOINEN TERVEHDYS!

Lauantaina 3.6.2017 jälleen uusi vuosiluokka saa painaa päähänsä valkolakin. Onnittelumme kaikille uusille ylioppilaille! Yhdistyksemme on tänäkin vuonna lahjoittanut lukion stipendirahastoon stipendit kahdelle menestyneelle ylioppilaalle. Uusien ylioppilaiden lisäksi haluamme onnitella 50 vuotta sitten kirjoittanutta riemuylioppilasluokkaa. Vuoden 1967 ylioppilasluokan nimilista on nyt julkaistu nettisivuillamme!

Vierailu Porvoon museoon 12.6.2017

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kesävierailumme kohteena on Porvoon museo. Yhdistyksen hallituksen jäsen, museolehtori Hannele Tenhovuori esittelee Porvoon museon toimintaa ja juhlavuoden tulevat näyttelyt. Samalla pääsemme tutustumaan Vanhan Raatihuoneen museoon ja näyttelyyn. Vierailupäivä on 12.6. klo 17. Ilmoittautumiset 5.6. mennessä sähköpostitse sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net. Kokoonnumme vanhan raatihuoneen edessä osoitteessa Jokikatu 45.

Päiväni lukiossa/yhteislyseossa -kirjoituskilpailu vielä käynnissä

Kirjoituskilpailun osallistumisaikaa on jatkettu elokuun loppuun. Vielä ehdit siis muistella koulupäivääsi lukiossa/yhteislyseossa ja toimittaa muistelmasi sähköisesti osoitteeseen sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net. Muista liittää kirjoitukseen yhteystietosi! Parhaimpia kirjoituksia julkaistaan yhdistyksen 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päivitettävässä historiikissa ja yhdistyksen nettisivuilla. Kaikkien kirjoittajien kesken arvotaan kolme palkintoa syyskuussa 2017.

Nettisivujen ja sähköpostin tekniset ongelmat ohi

Tallennustilan loppumisen vuoksi yhdistyksen internetsivut ja sihteerin sähköposti reistailivat kevään aikana. Korjaustoimenpiteiden vuoksi osa kuvista jouduttiin poistamaan, mutta niitä palautellaan sivuille vähitellen. Tilaa on hankittu lisää, joten kaiken pitäisi taas toimia normaalisti.

Terveisin,

Lauri Tuomi                                                                    Hanna Höstman
puheenjohtaja                                                                 sihteeri