Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 2/1013

 

 

KUTSU KIRJALLISEEN ILLANVIETTOON

Tervetuloa Linnankosken lukion ja Porvoon yhteislyseon senioreiden ja alumnien perinteiseen illanviettoon Linnankosken lukiolle 10.10.2013 klo 18.00.

Kirjailija Johannes Linnankosken merkkivuoden ja suomalaisen kirjallisuuden päivän kunniaksi ohjelmassa on ainutlaatuinen kirjailijapaneeli, jota tähdittävät Linnankosken lukion omat kasvatit Laura Gustafsson,  Jarmo Ihalainen, Teemu Keskisarja ja Lauri Tuomi. Haastattelijoina toimivat Linnankosken lukion äidinkielen lehtorit Laura Viljanen ja Senni Kulmala.

 Ilmoittautuminen sihteerille 1.10.2013 mennessä sihteeri@linnankoskenseniorit.net.

 Ohjelmassa on myös yhdistyksen uuden kunniajäsenen nimitys, logon julkistaminen ja huippusuositut arpajaiset.

 Sisäänpääsymaksu 25 € sisältää runsaan noutopöydän ruokajuomineen sekä kakkukahvit.

Illanviettoa edeltää yhdistyksen vuosikokous klo 17.00.

 Tervetuloa!

 Panelistit lyhyesti:

TaM Laura Gustafsson on 30-vuotias kirjailija ja käsikirjoittaja. Esikoisromaani Huorasatu (2011) herätti huomiota ja oli mm. Finlandia-palkintoehdokkaana. Uusi romaani Anomalia (2013) käsittelee eläimyyttä ja ihmisyyttä, lapsia ja kuolemaa. Eläimet ovat keskeisessä osassa myös Gustafssonin ja kuvataiteilija Terike Haapojan yhteisessä Toisten historia -projektissa.

FT Teemu Keskisarja on kirjoittanut lukuisia historiateoksia Suomen rikollisuudesta, talouden kohtalonhetkistä, talvisodasta ja vuodesta 1918. Keskisarja opiskeli Linnankosken lukiossa 1987-1990.

VM Jarmo Ihalainen on kirjoittanut useita sosiaali- ja terveysalan oppikirjoja sekä yhden romaanin. Lisäksi hän on isä, mies, ihminen ja opettaja, joka on kiinnostunut musiikista, kestävyysliikunnasta ja ulapalle tuijottelusta. Jarmo Ihalainen on vuoden 1985 ylioppilas. Jarmo Ihalaisen esikoisromaani Perheestä ja alastomana juoksemisesta oli vuoden 2011 Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana.

KTT Lauri Tuomi on kirjoittanut useita liikkeenjohdon alaan kuuluvia tietokirjoja, joiden teemat liittyvät strategiseen ja osaamisen johtamiseen. Lauri Tuomi toimii HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun vararehtorina. Lisäksi hän on pidetty liikkeenjohdon kehittäjä. Lauri Tuomi toimii Linnankosken lukion ja Porvoon yhteislyseon seniorit ry:n puheenjohtajana. Ylioppilaaksi hän kirjoitti vuonna 1985.