Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 2/2018

 SYKSYINEN TERVEHDYS!

Kuluvana syksy on ollut monella tavalla erityinen. Lämpöennätyksiä on rikottu, ylioppilaskirjoituksissa kirjoitettiin ylioppilaskoe viimeistä kertaa paperilla ja lukiorakennuksen peruskorjaus on edennyt loppumetreille. Pian koululla on edessä muutto uutuutta hohtaviin tiloihin vaaleansinisen maalipinnan saaneiden ulkoseinien suojiin. Jotta varmasti pääsisimme viettämään illanviettoa uusiin koulutiloihin, illanvietto järjestetään poikkeuksellisesti vasta vuodenvaihteen jälkeen. Illanvietto on samalla senioreille, alumneille ja lukion ystäville uuden lukion avajaistilaisuus. Seuraavassa on tietoa syksyn toiminnasta. Tervetuloa mukaan!

Vuosikokous 21.11.2018 klo 18.00

Porvoon yhteislyseon ja Linnankosken lukion seniorit ja alumnit ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.11. klo 18 Linnankosken lukion väistötiloissa osoitteessa Piispankatu 3–7. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita! Esityslista ja muu vuosikokousaineisto ovat nähtävillä yhdistyksen verkkosivuilla.

Uuden lukion avajaiset senioreille: ’Uusi lukio – uudet tavat oppia’ 7.2.2019 klo 18.30

Illanvietto on tällä kaudella poikkeuksellisen juhlava. Pääsemme juhlistamaan uuden lukion avajaisia ja samalla tutustumaan uusiin tapoihin oppia uuden uutukaisissa tiloissa. Ilta jatkuu perinteisin menoin pöydänantimia nauttien ja tuttuja tavaten. Luvassa myös arpajaiset. Erillinen illanviettokutsu lähetetään vuodenvaihteen jälkeen! Ajankohta kannattaa jo merkitä kalenteriin.

Kirjoituskilpailun palkintojenjako illanvietossa

Päiväni lukiossa/yhteislyseossa kirjoituskilpailun osallistumisaikaa on jatkettu muutamaan otteeseen ja arviointityö on käynnissä. Voittajat julkistetaan illanvietossa helmikuussa 2019. Palkinnonsaajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti ennen illanviettoa. Kirjoitukset julkaistaan yhdistyksen verkkosivuilla illanvieton jälkeen.

Terveisin,

Lauri Tuomi                                                                    Hanna Höstman
puheenjohtaja                                                                sihteeri