Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2015

Jäsenkirje

Tervehdys yhdistyksemme jäsen!

Kevät etenee kohisten, ja Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon senioreiden ja alumnien tapahtumakalenteri on lyöty lukkoon.

Toimintaa keväällä 2015

Kesävierailun kohteena on tänä vuonna Porvoon Osuuspankki, perinteinen porvoolaisyritys ja yhdistyksen pitkäaikainen kannatusjäsen. Vierailu järjestetään 8.6. klo 17, ja mukaan mahtuu noin 15 henkeä. Ilmoittautumiset 1.6. mennessä: sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net.

Johannes Linnankosken patsas lakitetaan 30.4.2015 klo 10.00 Porvoon Kaupunginpuistossa, Johannes Linnankosken aukiolla. Tilaisuuden järjestävät Linnankosken lukio ja Linnankoski-seura. Tervetuloa mukaan!

Ennakkokatsaus syksyn ohjelmaan

Viime syksynä eläkkeelle jääneen rehtori Aira Wollstenin muotokuva julkistetaan lukiolla Linnankoskipäivän juhlallisuuksien yhteydessä. Yhdistyksen jäsenet pääsevät tutustumaan taidemaalari Anitta Ruotsalaisen toteuttamaan öljyvärityöhön etukäteen, yhdistyksen illanvietossa 8.10. klo 18.00. Illanviettoa edeltää vuosikokous klo 17.00. Illanvieton muusta ohjelmasta tiedotetaan syksyn jäsenkirjeessä.

Muuta ajankohtaista

Nettisivumme löytyvät tuttuun tapaan osoitteesta www.linnankoskenseniorit.net. Sivuilla voi tutustua muun muassa yhdistyksen menneisiin ja tuleviin tapahtumiin sekä illanviettojen kuvasatoon.

Käy myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme.

Ilmoitathan yhteystietojen muutoksesta sihteerille osoitteeseen sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net.

 

Aurinkoista kevään jatkoa ja tapaamisiin!

 

Lauri Tuomi                                     Hanna Höstman

puheenjohtaja                                  sihteeri