Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 2/2021

Syksyinen tervehdys,

Toivotaan, että poikkeusajoista pääsemme pikku hiljaa palaamaan normaaliin tämän vuoden aikana. Vuosikokouksen pidämme kuitenkin tänä vuonna vielä etänä 26.10. klo 17. Varaathan päivän kalenteriin! Julkaisemme linkin yhdistyksen kotisivuilla lähempänä kokousta.

Juhlaillanviettomme järjestetään 19.11.2021 klo 18 alkaen teemalla 125+1 vuotta. Tavoitteemme on, että voimme pitää tilaisuuden lukiolla. Järjestelyiden osalta seuraamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä terveysturvallisuuden takaamiseksi ja tiedotamme mahdollisista muutoksista myöhemmin.

Illanvieton yhteydessä julkaisemme ainutlaatuisen rehtorikausiin perustuvan ja rehtoreiden, opettajien ja opiskelijoiden muistoihin perustuvan historiikin. Onpa mukana myös kuvaus täysin poikkeuksellisesta koronavuodesta. Käynnistämme lokakuussa kirjan ennakkomyynnin, joten varaathan oman nimikoidun kappaleesi! Kirjan voi tilata ennakkoon sähköpostitse sihteeri@linnankoskenseniorit.net. Historiikin hinta on 30 € + mahdolliset postituskulut. 

Seuraa jäsenkirjeitämme sekä tiedotteitamme yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa. Kutsuthan kaverisikin yhdistykseemme jäseneksi: elinikäinen jäsenmaksu vain 20€!

Oikein hyvää kevättä toivottaen,

Lauri Tuomi, puheenjohtaja         Hannele Tenhovuori, sihteeri

Lisätietoja: puheenjohtaja Lauri Tuomi, lauri.tuomi160@gmail.com