Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2016

 

Aurinkoinen tervehdys!

Kesän ja syksyn tapahtumat

Koivut ovat jo hiirenkorvalla, joten nyt on korkea aika kaivaa kalenterit esiin ja merkitä muistiin yhdistyksen kesävierailu 15.6. klo 17.00–18.30 Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen toimintaan palomestari Petri Lyttisen opastuksella. Vierailun ohjelmaan sisältyy kahvitus ja pelastustoimen esittely, minkä jälkeen pääsemme tutustumaan tarkemmin mm. öljyntorjuntakalustoon. Ilmoittautumiset sihteerille 9.6. mennessä osoitteeseen sihteeri@linnankoskenseniorit.net tai 040-739 1909. Tervetuloa mukaan!

Johannes Linnankosken patsas lakitettiin 29.4. Porvoon Kaupunginpuistossa, ja Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit huolehti tänäkin vuonna patsaan kukituksesta. Tällä kertaa kimpussa hehkuivat toinen toistaan kauniimmat tulipunaiset kukat. Runsaslukuinen yleisö pääsi nauttimaan mm. lukiolaisten bändin esityksestä sekä viljandilaisen Jakobsson gymnasiumin kuoron, Linnankosken lukion kuoron ja Porvoon mieslaulajien yhdessä esittämästä komeasta Finlandia-hymnistä. Tilaisuuden kuvasatoon voi tutustua nettisivujemme kuvagalleriassa osoitteessa www.linnankoskenseniorit.net.

Illanvietto järjestetään torstaina 13.10.2016 klo 18.00. Luvassa on jälleen mielenkiintoista ohjelmaa, joka julkistetaan alkusyksystä. Illanviettoa edeltää vuosikokous klo 17.00. Merkitsethän päivämäärän jo muistiin!

Lukiosta kirjoittaneiden nimet nettiin

Jäsenistö toiveesta yhdistyksen hallitus on ottanut tehtäväkseen julkaista Linnankosken lukiosta ja Porvoon Yhteislyseosta vuosikymmenten saatossa kirjoittaneiden nimilistat yhdistyksen nettisivuilla. Mittavaa urakkaa lähdetään toteuttamaan vähitellen. Ensimmäisinä huhtikuussa julkaistiin vuonna 1966 kirjoittanut riemuylioppilasluokka, ja lähiviikkoina sivuillemme ilmestyvät myös vuosina 1956 ja 1976 ylioppilaaksi päässeiden nimet. Onnea kaikille ”pyöreitä vuosia” juhliville vuosiluokille!

Yhdistyksen hallitus täydentyy

Hallituksella on ilo toivottaa Säde Kajosvuo-Hämäläinen mukaan hallituksen toimintaan. Hallituksen uusi kokoonpano vahvistetaan vuosikokouksessa.

Lämmintä kevään jatkoa!

 

Lauri Tuomi                                          Hanna Höstman

puheenjohtaja                                       sihteeri