Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2021

Keväinen tervehdys, 

Näin kevään korvalla on aika suunnata katseet tulevaan kesään. Tiistaina 15.6. klo 17 me Lilun seniorit & alumnit matkaamme virtuaalisesti maailmalle. Pääsemme siis pitkästä aikaa ulkomaille! Tule mukaan verkkovierailulle kuulemaan mitä senioreillemme kuuluu Ranskassa, Puolassa, Tanskassa ja USAssa!

Minna Riis, Marika Suominen-Yed, Maarit White ja Johan Puotila ovat luvanneet kertoa miten polku on vienyt maailmalle Lilun jälkeen, ja mitä tänään kuuluu itselle ja omalle asuinmaalle. Laita siis aika kalenteriin ja pakkaa virtuaalimatkalaukut valmiiksi kesämatkaamme varten! Matkalle pääset mukaan tietokoneeltasi käyttäen linkkiä, joka löytyy yhdistyksemme kotisivuilta. Jaa tätä kutsua myös tutuillesi!

Lukiomme täytti viime vuonna 125 vuotta. Päätimme siirtää senioreiden oman juhlan koronan vuoksi ensi syksyyn ja yhdistää illanviettoomme, joka järjestetään perjantaina 19.11. klo 18. Toivottavasti tuolloin pandemian pahin vaihe on ohi ja pääsemme tapaamaan toisiamme sekä juhlistamaan lukiomme kunniakasta taivalta! Tällöin julkistamme myös 125-vuotishistoriikin. Varatkaa siis päivä jo valmiiksi kalenteriinne!

Seuraa jäsenkirjeitämme sekä tiedotteitamme yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa. Kutsuthan kaverisikin yhdistykseemme jäseneksi: elinikäinen jäsenmaksu vain 20€!

Oikein hyvää kevättä toivottaen,

Lauri Tuomi, puheenjohtaja Hannele Tenhovuori, sihteeri

Lisätietoja: puheenjohtaja Lauri Tuomi, lauri.tuomi@pp.inet.fi