Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2018

 KEVÄINEN TERVEHDYS!

Kevät on antanut odottaa itseään, mutta nyt talven selkä on viimeinkin taittunut ja katseen voi kääntää kohti yhdistyksen perinteistä kevät- ja kesäohjelmaa.

Johannes Linnankosken patsaan lakitus 30.4.2018

Johannes Linnankosken patsas lakitetaan vapun kunniaksi maanantaina 30.4. klo 10 Porvoon Kaupunginpuistossa. Vappukauden avauksessa ovat mukana muun muassa Leo Kylätasku trumpetteineen, Porvoon Mieslaulajat ja Linnankosken lukion opiskelijoiden bändi. Järjestäjänä Linnankoskiseura, Lilun seniorit ja Linnankosken lukio. Tervetuloa mukaan!

Kesävierailu Seikkailulaaksoon 13.6.2018 klo 17.30

Kesäkuun alussa pääsemme vierailulle kokous- ja tapahtumakeskus Seikkailulaaksoon. Matkaamme Emäsaloon omilla kyydeillä, ja perillä tutustumme kokous- ja tapahtumakeskuksen tiloihin, toimintaan ja historiaan sekä nautimme pullakahvit. Vierailu kestää noin puolitoista tuntia. Ilmoittautuminen sihteerille 6.6. mennessä osoitteeseen sihteeri(at)linnankoskenseniorit.net. Osoite Emäsalontie 152. Tarkempaa tietoa Seikkailulaaksosta saat osoitteessa www.seikkailulaakso.com. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Päiväni lukiossa/yhteislyseossa -kirjoituskilpailu ratkeaa

Kirjoituskilpailun osallistumisaikaa on jatkettu muutamaan otteeseen, mutta pian tuomaristo on valmis julkaisemaan voittajat. Kuten muistatte, parhaimpia kirjoituksia julkaistaan yhdistyksen 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päivitettävässä historiikissa ja yhdistyksen nettisivuilla. Kaikkien kirjoittajien kesken arvotaan kolme palkintoa. Tulokset ja kirjoitukset julkistetaan yhdistyksen nettisivuilla 31.5. mennessä. Palkinnonsaajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Terveisin,

Lauri Tuomi                                                                    Hanna Höstman
puheenjohtaja                                                                sihteeri