Linnankosken lukion ja Porvoon Yhteislyseon seniorit ja alumnit ry.

Jäsenkirje 1/2020

Syksyinen tervehdys,

Tämä vuosi jää mieleemme maailmaa mullistavasta koronapandemiasta. Arkemme on mennyt kokonaan uusiksi. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä.

Lukiomme täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Senioreiden omaa juhlaa päätimme siirtää koronan vuoksi ensi vuoden illanvieton yhteyteen. Toivottavasti tuolloin pandemian pahin vaihe on ohi ja pääsemme tapaamaan toisiamme sekä juhlistamaan lukiomme kunniakasta taivalta! Tällöin julkistamme myös 125-vuotishistoriikin. Juhlavuoteen osallistumme välittämällä video-onnittelut lukion 125-vuotisjuhlavideoon.

Historiikkityömme etenee. Onneksi ehdimme tehdä kaikki tarvittavat haastattelut ennen koronaa. Nyt työ etenee kirjoitusprosessin myötä.

Hallituksen kokoukset ja vuosikokouksen järjestämme etäkokouksina teamsia käyttäen.

Seuraava hallituksen kokous on 27.10. ja vuosikokouksemme on 10.11. klo 18. Vuosikokoukseen pääset mukaan tietokoneeltasi käyttäen kokouksen linkkiä, joka löytyy yhdistyksemme kotisivuilta (kohdasta vuosikokous).

Seuraa jäsenkirjeitämme sekä tiedotteitamme yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa. Kutsuthan kaverisikin yhdistykseemme jäseneksi: elinikäinen jäsenmaksu vain 20€!

Oikein hyvää syksyä toivottaen,

Lauri Tuomi, puheenjohtaja            Hannele Tenhovuori, sihteeri